interton logo

Képmegjelenítő eszköz, melyben egy, vagy több nagy fényerejű fényforrás biztosítja a képtartalom kivetítését. A képalkotáshoz döntő részük LCD, vagy DLP technológiát alkalmaz. Fontos jellemzőjük a fényerő (helyesen fényáram):a környezeti fény és a vászon méretének növekedéséve nagyobb fényerejű projektorra is szükség van. E mellett a felbontást és a felhasználási célt is figyelembe kell venni egy projektor kiválasztásánál. Bizonyos projektoroknál a vetítési távolsághoz, vászonmérethez, a felszerelés körülményeihez az objektív cseréjével is lehet alkalmazkodni.
A projektor által előállított képtartalom valamilyen felületre vetítve jelenik meg. Ez legtöbbször sík, de különleges hatások elérésére görbült, térbeli felületekre való vetítés is lehetséges. Ennek a felületnek a minősége nagymértékben hozzájárul a kapott kép minőségéhez.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.