interton logo

A High End Systems cég Axon média szerver családja egy nagy kapacitású, video tartalmak előállítását lehetővé tevő célszámítógép. A szoftverkomponensek biztosítják a vizuális tartalom kezelését, konfigurációját, real-time módosítását, akár távoli eléréssel is. A hardware a High End Systems díjnyertes DL.3 grafikus motorját használja, kapacitása elegendő 9 diszkrét média stream előállítására különálló 2D/3D objektumokon, valamint 2 db HD-SDI bementtel is rendelkezik. Ezen felül tartalmaz számtalan videotartalom előállításhoz felhasználható animációt, állóképet, objektumokat, továbbá lehetővé teszi ezek felhasználó általi bővítését. Alkalmas nem sík felületre történő vetítésre, az ebből adódó torzítások korrekciójára. Több szerver hálózatba köthető, szinkronizálható. Támogatja a DMX512 és Art-Net kommunikációt, így akár fénypultról (pl. a High End Systems méltán híres HOG4 családja) is vezérelhető. Kimenete csatlakoztatható intelligens, digitális lámpákhoz, LED-falakhoz, nagyformátumú projektorokhoz, stb.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.