interton logo

Képzeljünk el egy falat, amely megmozdul ha elmegyünk előtte. Vagy egy bárpultot, ami a ráhelyezett ital hatására más színben játszik. Vagy egy padlót amely fodrozódó vízzé válik ha rálépünk és a benne úszkáló halak szétrebbenek. Interaktív? Újszerű? Formabontó? Igen, igen, igen. És a mozgásunk okozta változás hatására megjelenő képi tartalmaknak csak a képzeletünk szab határt.
Az interaktívan és virtuálisan változó felületek egyik legmodernebb formája a Livingsurface, amellyel számos figyelemfelkeltő hatást tudunk kiváltani egy bevásárlóközpont forgalmas közlekedőjén, egy szórakozóhely bejárati falán, vagy egy tárgyalóasztal felületén. És ehhez csak egy megjelenítőre, egy speciális kamerarendszerre, valamint egy nagyteljesítményű számítógépen futó egyedülálló szoftverre van szükségünk. És persze a fantáziánkra…

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.