interton logo

A LED-falak fényemittáló diódákat alkalmaznak a képtartalom előállítására. Méretük a néhány m2-től a több száz m2-ig terjedhet, állóképek megjelenítésén túl mozgóképek vetítésére is megfelelnek. Egyszerűbb kiviteleik egyszínű megjelenítésre alkalmasak. A színes kivitel 3 különböző színű LED-ből álló képpontokból épül fel, ezek távolsága a pixeltávolság. A pixeltávolság és a LED-fal nézőktől való távolsága szorosan összefügg: minél közelebb vannak a nézők, annál kisebb pixeltávolságú kijelzőt kell alkalmazni. A LED falak fényereje lehetővé teszi kültéri használatukat akár napfényes időben is. Beltérben kisebb fényerejű változataik is alkalmazhatóak. A LED falakat meghajtó elektronika is kiegészíti, ez biztosítja a különböző, szabványos formátumú videojel (DVI, HDMI, RGB, stb.) átalakítását a LED fal által használt formátumra, valamint a képinformáció továbbításán túl diagnosztikai, konfigurációs feladatokat is ellát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.