interton logo

A digitális kommunikáció egy fajtája: általában nagyméretű, hálózatba integrált, távmenedzselhető kijelzőkön megjelenített képi tartalmakat jelöl. Működtetését e célra kifejlesztett tartalomkezelő rendszer biztosítja. Lehetővé teszi többek között a tartalmak rendszerezését, bejátszások rendjének, időpontjának beállítását, a megjelenítő eszközöz távoli ellenőrzését. A megjeleníthető tartalmak rendszerenként eltérőek lehetnek, de többségük támogatja az álló és tárolt mozgóképeket, weboldalakat. Ez kiegészülhet prezentációk, streaming média, RSS feed, TV-adások, stb. támogatásával is.
A megjelenítők lehetnek 2D-s, vagy 3D-s LCD kijelzők, projektorok, LED-falak, stb. A megjelenítőket kiegészíti az azokat meghajtó lejátszó és a tartalomkezelést, estenként tárolást végző tartalomkezelő. A digitalsignage rendszerek bemeneti funkciókkal is elláthatók: egeret, billentyűzetet lehet csatlakoztatni hozzájuk, vagy az arra alkalmas kijelzőkkel érintésérzékeny interaktív felület is kialakítható.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.