interton logo

Olyan eszköz, vagy eszközök, melyek más eszközöket működtetnek bemenő információk és belső programjuk segítségével. Bemenő adatot biztosíthat egy nyomógomb, érintőképernyős vezérlőfelület, számítógép, stb. A működtetett eszközök palettája rendkívül széles: világítás, vetítővászon, megjelenítő és bejátszó eszközök, árnyékolástechnika, gépészeti rendszerek (hűtés, fűtés, színpadtechnika, stb), motoros vetítővásznak, hangtechnikai berendezések, stb. A vezérlőrendszerek programozhatóságuk révén összetett feladatokat is végre tudnak hajtani, pl. projektoros vetítés esetén bekapcsolják a projektort és a hangrendszert, lekapcsolják a világítást, működtetik a sötétítő függönyöket, mindezt egyetlen gomb megnyomásánakhatására. Nagyfokú rugalmasságuk révén komplex, sokrétű feladatok bízhatók rájuk, mely egyben az egyes rendszerek üzemeltetésének egyszerűsítését is jelenti.
Érintőképernyős vezérlőfelületek esetén személyre és helyszínre szabott grafikus felhasználói felületek alakíthatóak ki, így a dedikált érintőképernyőkön kívül a rendszerek távvezérlése okostelefonokról, táblagépekről vagy akár okos órákról is megoldható.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.