interton logo

Érintőképernyők többféle feladatra és méretben állnak rendelkezésre. A kisebb méretűeket 10-12”-ig főleg vezérlőközponttal összeköttetésben egy-egy rendszer irányítására alkalmaznak. Ezek a kijelzők lehetnek hagyományos tabletek (pl. iPad), melyek speciális programot futtatva kommunikálnak a központtal és lehetnek a központot gyártó cég termékei is. Ez utóbbiak az érintőképernyőn túl egyéb funkciókat is biztosítanak, pl. dedikált nyomógombok, Ethernet csatlakozó, stb. Egyéni felhasználói felülettel láthatóak el a programozás során így alkalmazási területük rugalmasan adaptálható az adott feladatra.
A nagyméretű érintőképernyők felhasználási területe rendkívülszéles: interaktív információszolgáltatás, oktatás, egészségügy vendéglátás, stb. Felhasználhatók pl. térképek, termékbemutatók/keresők, prezentációk készítéséhez.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.