interton logo

A robotlámpákat két csoportra oszthatjuk. A wash típusú lámpák koncentrált, de mégsem éles kontúrral rendelkező csóvát állítanak elő. Nyílásszögük változtatható, így kiválóan használhatók színpad derítésre, kiemelő megvilágításra. A spot típusú lámpák éles kontúrral bíró csóvát képesek előállítani és kifejezetten alkalmasak minták, úgynevezett gobók vetítésére. A gobó lehet a lámpában lévő eredeti, vagy egyedi gobó is, pl céglogó, felirat stb. A fényforrás lehet fémhalogén, illetve LED. A fémhalogén lámpák előnye a nagy teljesítmény, illetve a nagyon jó színvisszaadás, hátrányuk a rövid élettartam, illetve a viszonylag magas fényforrás csere költség. Ezeknek a fényforrásoknak a fényereje folyamatosan gyengül, így gyakran, 500-800 óránként cserélni kell őket. A High End Systems gyár LED fényforrással működő Solaspot, Solawash, és Shapeshifter robotlámpáinak működtetése rendkívül gazdaságos, az 50.000 órás LED élettartamnak köszönhetően gyakorlatilag a robotlámpa élettartama alatt egyáltalán nem kell fényforrásra költeni.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.