interton logo

A High End Systems gyártó MovingMirror System (MMS) rendszerének lelke egy sík, kiváló optikai tulajdonságokkal rendelkező, programozottan mozgatható tükör. Ez biztosítja a nagy felbontású képtartalom éles, részletgazdag, szinte veszteség nélküli továbbítását. Vezérléshez DMX vagy Art-Net hálózat használható. A rendszer nagy fényerejű projektorral kiegészítve csillogtatja meg igazán a képességeit. A projektoron megjelenített tartalom előállításához rendelhető az opcionális Axon HD beépített média szerver, mely számtalan grafikai funkciót biztosít.
A projektor rögzítéséhez rögzítő keret áll rendelkezésre. Így a projektor a vetített kép pozíciójától függetlenül optimálisan és egyszerűen rögzíthető, feleslegessé téve a bonyolult, komplex mechanikai szerelvényeket.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.