interton logo

A fényvezérlővel üzemeltethetjük a színpadvilágítás összes elmét. Megadhatjuk minden egyes robotlámpának, hogy melyik időpillanatban milyen színnel, milyen mintával, hova világítson. A robotlámpákon túl vezérelhetünk velük effekt gépeket, dimmeren keresztül hagyományos fényvetőket, bármilyen eszközt (pl. Média szerver), amia színpadvilágítási rendszereknél egyeduralkodóvá vált DMX soros átviteli protokoll szerinti bemenettel rendelkezik.
A DMX 512 rendszerben minden funkciót külön csatorna vezérel, így egy robotlámpa kb. 15-30 csatornát, míg pl. egy dimmer csak 1 csatornát használ.
A High End Systems HOG4 fantázianevű családja híres az egyszerű programozhatóságáról, felhasználóbarát logikájáról, ill. könnyű patchelhetőségéről, valamint szinte az összes elterjedt lámpa típust ismeri. Könnyen programozhatók, alkalmasak élő és előre programozott felhasználásra egyaránt. A HOG4 családban megtalálhatóak a kis méretű, kis kezelőfelületű pultok, de a nagy produkciók kiszolgálására alkalmas fényvezérlők is, legyen szó TV-stúdiókról, koncert körülményekről vagy színházi alkalmazásokról.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.