interton logo

A színpad fedések leggyakrabban alumíniumból készült truss elemek felhasználásával készülnek. Ezek a felhasználás módjától, terheléstől függően különböző alakban (sátortetős, ferdetetős, alagút, stb.) és méretben állnak rendelkezésre, az elemek gyártó specifikus csatlakozóelemekkel rögzíthetőek egymáshoz. Tervezésük és gyártásuk során szigorú szabványoknak kell megfelelni, de kiválasztásuk, használatuk is komoly szakértelmet igényel. A fedések gyakran jelentős terhet hordoznak –hangsugárzók, lámpák, díszletek, LED fal, stb. – felépítésük, üzemeltetésük, bontásuk nagy odafigyelést és szakképzett munkatársakat igénylőtevékenység.
A holland Eurotruss színpadfedései a 6x4m-es egyszerű fedésektől kezdve a 24m-es fesztáv feletti óriás szerkezetekig kínálnak megoldásokat, de egyedi méreteket és rendszereket is terveznek ill. gyártanak. A cég egyedülálló módon rendelkezik az EN1090 szabvány szerinti megfelelőségi tanúsítványokkal, mind a cégre, mind a termékeikre vonatkozóan.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.