interton logo

A mobil színpadok könnyű, moduláris elemekből állíthatóak össze. Vázuk alumínium profil, járófelületük főleg csúszásmentesített rétegelt lemezből készül. A modulok gyorscsatlakozókkal rögzíthetőek egymáshoz. Fix, vagy magasságban állítható lábakon állnak, melyek széles méretválasztékban állnak rendelkezésre. Változatos kiegészítőkkel bővíthetőek, mint pl. korlátok, lépcsők, vagy mozgáskorlátozottak közlekedésére szolgáló rámpák.
A Eurotruss és a Nivtec gyártók termékeiugyan eltérő mechanikai és összeszerelési koncepció alapján készülnek, de mindkét céget a megbízhatóság jellemzi, kiegészítve a nemzetközi tanúsító intézetektől származó megfelelőségi bizonylatokkal.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.