interton logo

A csörlős emelők sokoldalú résztvevői a színpadtechnika világának. Segítségükkel hídelemek, hangsugárzók, fénytechnikai eszközök, projektorok, stb. emelése oldható meg egyszerűen, gyorsan. Terhelhetőségük, emelési magasságuk változó, opcionális adapterekkel különböző eszközök rögzíthetők biztonságosan. Könnyű mozgatásukat beépített kerekek biztosítják, üzem közben a megfelelő stabilitásról kihajtható lábak gondoskodnak. A Eurotruss emelők a legkülönbözőbb alkalmazások esetén is megbízható segédeszközök.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.