interton logo

A switch, avagy az adatátviteli kapcsoló egy olyan aktív hálózati eszköz, amely több eszköz közötti adatáramlást valósít meg az adatkapcsolati rétegen. Alapvető feladata a csomagokban lévő MAC cím megállapítása és portokkal való összerendelése. A multilayer switchek a hálózati réteget is figyelve precízebb routingot valósítanak meg többek között azzal, hogy a multicast csomagokat nem a teljes hálózaton szórják szét, hanem csak bizonyos csoportok felé továbbítják azt, ezzel is csökkentve az adatforgalmat. (IGMP snooping)
A menedzselhető switchek működési módját CLI-n, SNMP-n vagy egy egyszerű webes felületen is be lehet állítani, ami később elmenthető, visszaállítható.
A Luminex cég GigaCore családja kifejezetten AV-re kifejlesztett menedzselhető, multilayer, gigabites switchekből áll, melyek nemcsak, hogy lekezelik a legtöbb szabványt, - legyen az ArtNet, ACN, MANet, Dante, AES67, QLAN - hanem egyszerűen kezelhető felületükön keresztül azt is beállíthatjuk, hogy például a beérkező Dante csomagokat csak adott végpontokra továbbítsa.

 

A letölthető dokumentum rövid leírása Link a letölthető PDF anyagra
GigaCore 12
GigaCore 14R
GigaCore 16XT
Gigaswitch 8 Truss
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.