interton logo

A vonalsugárzók több kedvező tulajdonsággal rendelkeznek, melyek közül kiemelkedik a nagyfokú irányítottság és a hangnyomás távolság függvényében való mérsékelt csökkenése. A line-array hangsugárzók kellő számban összeállítva vonalsugárzóként viselkednek. A d&baudiotechnik és a QSC több, különböző méretű és tulajdonságú line-array rendszert gyárt pro audio alkalmazásokra.
A vonalsugárzók másik jelentős felhasználási területe a nagy utózengésű terekben a beszédérthetőség javítása. A vonalsugárzókra jellemző, már említett függőleges irányítottságot tovább lehet növelni vízszintes síkban kardioid/hiperkardioid jelleggörbéjű vonalsugárzók alkalmazásával. Ilyen elvek mentén működnek az IVS vonalsugárzók.
A vonalsugárzók kifejezetten hatékony eszközök, de alkalmazásuk körültekintést, szakértelmet igényel és minden esetben érdemes előzetes számításokat végezni vagy lehetőség szerint számítógépes modellezéssel alátámasztani az elképzelt rendszer megfelelőségét.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.