interton logo

A vezetéknélküli mikrofonok egy rendszer részei. Tartozik hozzájuk vevő, gyakran dedikált antenna, antennaelosztók és erősítők, speciális antennakábelek, kezelőszoftver. Több csatorna használata esetén különös figyelmet kell fordítani a használt frekvenciák megválasztására, a rendszer korrekt bemérésére, beszabályzására és szakszerű telepítésére. Hibás beállításuk torz, kihagyásokkal tarkított audio jelet eredményez.
A mikrofonok többféle kivitelben készülnek, lehetnek kézi, csíptetős és headset kialakításúak. Kapszulájuk dinamikus, vagy kondenzátor, esetenként a fej is cserélhető. A jelátvitel lehet analóg, de egyre inkább komoly teret hódítanak a digitális rendszerek.
A rádiófrekvenciás kapcsolat mellett az infravörös kommunikációt használó TOA rendszer fő alkalmazási területea tantermek, tárgyalók, ahol az egymás melletti helyiségekben számos csatornát (frekvenciát) egyidőbenhasználva sem ütközünk az interferencia problémakörébe.
A TOA és Trantec gyártók vezetéknélküli rendszerei komplett megoldásokat kínálnak, elsősorban előadó- és konferenciatermi alkalmazásokra.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.