interton logo

Fő feladata, hogy a tolmács munkáját segítve biztosítsa a tolmácsolt nyelven elhangzó információk eljuttatását a hallgatósághoz. A tolmácsok tolmácsolt nyelvenként egy e célra kialakított, szabvány szerint hangszigetelt (ISO 2603-1998, ISO 4043-1998), fix vagy mobil tolmácsfülkét használnak, itt találhatóak a tolmácsrendszer mikrofonpultjai is. A hallgatóság személyi mobil fejhallgatós vevőkön hallgathatja a választott nyelven a tolmácsolást. A vevők leggyakrabban infravörös kommunikációt használnak, analóg, vagy digitális jelátvitellel. A digitális jelátvitel számtalan előnnyel jár: jobb hangminőség, kisebb zavarérzékenység, titkosítás. A rendszer további fontos részét képezik az infra adók: teljesítményük, elhelyezésük alapvetően befolyásolja a használat minőségét. A vezetéknélküli vevőegységek akkumulátorról működnek, a töltésre külön töltő- és tároló táskák szolgálnak.
Egy terem hangosító rendszere, valamint - szükséges esetben – kamera rendszere közvetlen kapcsolatban áll a tolmácsrendszerrel, így juttatva el a hang és képi információkat a tolmácsok részére.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.