interton logo

A teljesítményerősítők lényeges elemei a hangátviteli láncnak. A jó hangminőség magától értetődő elvárás, legalább ennyire fontos többek között a teljesítmény, megbízhatóság, jó hatásfok, csatlakozófelületek kialakítása, távoli beállítás és monitorozás.
A japán TOA elsősorban 100V-os hálózatokhoz gyárt teljesítményerősítőket, funkcióik is az itt szükséges területeket fedik le.
A Yamaha végerősítői széles skálán mozognak, 100V-os alkalmazástól kezdve, a beépített processzorral rendelkező készülékek is megtalálhatók a palettájukon.
A d&baudiotechnik erősítői a d&b eszközökből összeállított rendszer szerves részeit képezik, szinte kizárólag d&b hangsugárzókkal együtt kerülnek alkalmazásra. További előnyük a közvetlen digitális (AES/EBU) bemenet, így a teljes hangátviteli lánc gyakorlatilag a digitális tartományon belül marad, ezzel is kiküszöbölve a jeltorzítást, minőségromlást és tökéletesítve a hangzást.
A végerősítők legszélesebb választékát a QSC vonultatja fel. Egyszerű, hagyományos kapcsolástechnikájú erősítőktől a korszerű D-osztályú, DSP-vel és digitális audio csatlakozással felszerelt intelligens eszközökig terjed kínálatuk.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.