interton logo

A szavazórendszerek megkönnyítik a választások lebonyolítását, a szavazatszámlálást. A szavazást lehetővé tevő eszközök lehetnek vezetékes, vagy vezetéknélküli kivitelűek, asztalba építhető vagy asztalra helyezhető egységek. Vezetéknélküli esetben a készülékek akkumulátorról működnek, a töltésre külön töltő- és tároló táskák szolgálnak. Opcionálisan kiegészíthetők a szavazó személyazonosságát, szavazati jogát, stb. azonosító kártyaolvasóval. Kiviteltől függően 3, 5, vagy 10 gomb áll a szavazó rendelkezésére, függően a különböző szavazási módok által támasztott igényektől. LCD kijelzője segítségével alkalmas többnyelvű üzenetek megjelenítésére is.
A különböző szavazási módok (pl. titkos szavazás, részvénytársasági szavazás, súlyozott szavazás, stb.) programból választható, valamint a szavazórendszer központi vezérlője gyűjti össze, dokumentálja és – szükség esetén – jelenti meg külső kijelzőn a szavazás eredményét.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.