interton logo

Audio rendszerek, melyek elsősorban otthoni környezetben, több helyiségben teszik lehetővé a zenehallgatást. A különböző helyiségekben egymástól függetlenül hallgathatunk különböző központi forrásokat, amelyek lehetnek hagyományos zenelejátszók (CD, DVD), internetrádió, vagy akár saját zenéink számítógépről, NAS-rólstreamelve. Ezen felül az egyes helyiségekben helyileg is csatlakoztathatunk lokális forrásokat vezetékes módon (fali csatlakozó, iPhone dokkoló), vagy vezetéknélkül (pl. Wifi).
A teljes rendszert különféle módon vezérelhetjük: a helyiségekben elhelyezett fali panelekkel (nyomógombos, LCD kijelzős, érintőképernyős), okostelefonnal, táblagéppel, okos órával. Ezekről a vezérlő eszközökről kiválaszthatjuk, hogy egy helyiségben milyen zeneforrást szeretnénk hallgatni és milyen hangosan.
A hangsugárzók kapcsolódhatnak vezetékesen, vagy vezeték nélkül a központhoz.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.