interton logo

Alapfunkciójuk, hogy egy tanácskozás, kerekasztal megbeszélés résztvevői mikrofonpultjaik révén hozzászólhatnak a konferenciához, valamint a mikrofonpultba épített hangszóró segítségével hallhatják mások hozzászólását. A mikrofonpultok kialakításuk szerint lehetnek delegátusi vagy elnöki egységek. Az elnöki egységek további funkciókkal rendelkeznek, pl. a résztvevők mikrofonjainak némítása, elsőbbséget élvező hozzászólások indítása. A konferenciarendszerek ezen felül számtalan lehetőséggel isbővíthetők: szavazások lebonyolítása, az elhangzottak rögzítése, a résztvevők biometrikus vagy kártyás azonosítása, beépített érintés érzékeny kijelző, kameravezérlés, stb. A konferenciarendszerek egy része tolmácsrendszerekkel is integrálható. A hozzászólói egységek vezetékes, vagy vezetéknélküli módon kapcsolódhatnak a konferenciarendszer központjához, és léteznek asztalba építhető vagy asztalra helyezhető egységek. Vezetéknélküli esetben a készülékek akkumulátorról működnek, a töltésre külön töltő- és tároló táskák szolgálnak. A vezetéknélküli kivitel gyors telepíthetősége miatt mobil használatra is alkalmas.A legmodernebb konferenciarendszerek IP alapon kommunikálnak, közvetlen hozzáféréssel bírnak az internethez, valamint különböző multimédiás tartalmak (pl. szöveges dokumentumok, képek, videók, táblázatok, stb.) megjelenítésére, kezelésére is alkalmasak.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.