interton logo

A kábelek és csatlakozók témaköre rendkívül szerteágazó, látszólagos egyszerűsége ellenére mégis összetett. Nélkülük a legjobb eszközparkot sem lehet teljes mértékben kiaknázni, szélsőséges esetben az végeredmény akár a felhasználásra is alkalmatlan lehet. A megfelelő kábel és csatlakozó kiválasztását nagyon sok szempont befolyásolja, ezek közül néhány: a jel villamos/optikai tulajdonságai, a továbbítás távolsága, mechanikai, környezeti követelmények, tűzállóság, valamint a vonatkozó szabvány előírásai. Jó minőségű komponensek kiválasztása, használata kiemelten fontos, hiszen sok esetben – pl. telepített rendszereknél – cseréjük roppant költséges lehet.
Az olasz Link/Eurocablegyártó termékei a vonatkozó szabványoknak is megfelelnek, és kábeleik, valamint soktűs csatlakozóik sokszor egyedülálló megoldásokat adnak, akár digitális, akár analóg rendszerben kívánjuk alkalmazni.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.