interton logo

A japán TOA cég régóta gyárt intercom rendszereket. Termékeik között találhatóak hagyományos, analóg átvitelt használó 3 és 4 vezetékes, valamint korszerű IP alapú megoldások (IP Intercom). Ez utóbbiak széleskörű programozhatóságuk révén nagyfokú rugalmasságot nyújtanak, a hálózat kialakításához számtalan eszköz áll rendelkezésre. További előnyük, hogy dedikált központ nélkül is működtethetőek, LAN és WAN kommunikációt is támogatják. Az intercom funkción túl integrálhatóak az épület hangrendszerébe, összeköthetőek telefon- és kamerahálózattal. Teljes kiépítésben több, mint 3000 állomást és 192 épület hangosítási zónát tud kezelni.
Az Intercom rendszerekkel – különös tekintettel az IP Intercom-ra – rendkívül hatékony kommunikációs rendszer építhető fel, amely összetett szolgáltatásokat nyújt, de kezelése, működtetése, sőt, még telepítése is rendkívül egyszerű, átlátható.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.