interton logo

Az angol Ampetronic cég a nagyothallókat segítő indukciós hurkok egyik vezető gyártója. Termékeik a különböző feladatokra alkalmas hurokerősítőket, speciális kábeleket, mérőműszereket, mikrofonokat, stb. is tartalmaz, nem beszélve az iparágban teljesen egyedülálló, iOS eszközökön futó alkalmazás segítségével felépíthető mérő/kalibráló rendszerről. Különösen nagy a választék a hurokerősítőkből, melyekkela kisméretű, mobil, pénztári, információs pult jellegű alkalmazásoktól kezdve, a nagy konferenciatermeken át akár lelátók esetén is alkalmazhatók.A hagyományos hurokerősítőkön kívül a jól kontrollált, kézben tartott indukciós hurkok kivitelezéséhez rendelkezésre állnak kombinált, fázistolt hurokrendszerek is.
Minden esetben javasolt előzetes tervet készíteni, hiszen pl. a lefedett terület mérete, alakja, a hurok közelében lévő fémszerkezet mennyisége, az egymás közelében telepített hurkok közötti áthallás mind az eredményt befolyásoló tényező.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.