interton logo

Hangközpontokra a telepített hangrendszerek szinte mindegyikénél szükség van. Összefogja és kezeli a be- és kimenő audio és vezérlő vonalakat, mikrofonpultokat, biztosítja a kezeléshez szükséges felület. Egyszerűbb kivitelei analóg jelátvitelt alkalmaznak, kezelőszerveik nem, vagy csak részben programozhatók, hálózati hozzáférés sem biztosított, cserébe költséghatékony megoldást jelentenek egyszerűbb alkalmazásokhoz. Ezekre példa a TOA VM-2000, VM-3000 és VX-2000 rendszerei. Összetettebb igények kielégítésére programozható, akár egyéni felhasználói felület kialakítását, tabletről való vezérelhetőséget lehetővé tevő, digitális jelátvitelt alkalmazó központok állnak rendelkezésre. Ezek többek között a TOA SX-2000 és a QSC Q-Sys központjai.
Egyes típusaik alkalmassá tehetők vészhelyzeti körülmények közötti működésre, ekkor a tervezésnek és kivitelezésnek a vonatkozó szabványok szerint kell megvalósulnia. Ennek leggyakoribb példája a tűzközponttal történő összekötés: tűz esetén az épület hangrendszere a létesítmény kiürítését a helyzettől függő szóbeli utasításokkal segítheti.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.