interton logo

Az audio jelek digitális továbbítása korszerű, számtalan előnyt jelentő megoldás. Az AES3 (AES/EBU) széles körben elterjed, nagyon sok gyártó támogatja. A d&baudiotechnik erősítői alapkiépítésben tartalmazzák, a QSC Q-Sys rendszere és a Yamaha modul rendszerű kártyákon keresztül támogatja.
További lehetőséget jelent a digitális jelátvitelre a Dante és a Q-Sys. Mindkettő nagy csatornaszámú, nagy felbontású jelek továbbítására alkalmas. Említésre méltó előnyük, hogy szabványos IT switch-ek használatát is lehetővé teszik. A Dante protokollt számos gyártó alkalmazza, így a Yamaha és a QSC is. A Q-Sysa QSC saját rendszere, összetett, nagy hálózatok valósíthatók meg segítségével.
A korábbi technológiai szintet jelentő Cobranet és EtherSound hálózatok jelentősége egyre csökken, szerepüket az újabb protokollok szinte kizárólagosan átveszik.
A különböző digitális protokollok (pl. Dante, Ethersound, Cobranet, Madi, AES/EBU, stb.) közötti átjárásill. konverzió megoldható, pl. az AuvitranToolbox névre hallgató problémamegoldó termékcsaládja jó példa erre.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.