interton logo

Általában mikor romlik el egy berendezés? Amikor a legnagyobb szükség van rá. És ebben az esetben mi a legfontosabb? A gyors átfutású, szakszerű szerviz, vagy cseredarab biztosítása.
A berendezések javítása a legfontosabb utógondozási tevékenység, mert az értékesítéssel nem zárul le a vevő és az eladó kapcsolata. Sőt, ekkor kezdődik igazán!
Egy adott gyártó megbízhatóságát, az adott garanciaidő hosszán túl, a biztosított szervizháttér színvonala, hatékonysága határozza meg. Függetlenül attól, hogy garanciális vagy garanciaidőn túli meghibásodásról beszélünk, a megbízható termékszerviz több paraméter együttes működésének a függvénye: a szakismerettel rendelkező, gyártói szerviztanfolyamokon képzett technikusok, mérnökök mellett - mint az adott gyártó hivatalos forgalmazója - rendelkezni kell a gyári szervizutasításokkal, szerviz leírásokkal.
A javítási folyamat gyorsítása érdekében a leggyakoribb hibák megoldását jelentő fontosabb alkatrészek raktáron tartása is feladat, de szükség van a szervizeléshez elengedhetetlen műszerparkra és tesztelő berendezésekre is.
Fentiek miatt és a hosszútávon is megbízható működés érdekében, a berendezések javítását - különösen a garanciaidőn belül - célszerű márkaszervizben elvégeztetni.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.