interton logo

Az audiovizuális eszközbeszerzések során is az a cél, hogy a megvásárlandó berendezés vagy rendszer ellássa a tőle elvárt feladatokat.
Ahhoz, hogy a célnak megfelelő eszköz kerüljön beszerzésre, ismerni kell a szóba jöhető konkurens termékek műszaki adatait, szolgáltatásait: a piacon jelenlévő számos gyártó és eltérő minőség miatt ez csak a szakember számára egyértelmű feladat.
Ezen a problémán segít a forgalmazó vagy disztribútor szaktanácsadási szolgáltatása, amely során a forgalmazott gyártók termékeinek ismeretében, a termékfelelős szakemberek objektív módon képesek segíteni abban, hogy a kiválasztott termék alkalmas-e az adott feladatra.
Számos kérdést érdemes tisztázni a tanácsadás során. Mi a vásárlás célja? Melyek a terméktől elvárt funkciók, szolgáltatások? Vannak-e esetleg kötött műszaki paraméterek? Milyen körülmények között használják majd a készülékeket? Van-e pénzügyi korlát a beszerzésnél? Van-e bármilyen szempontból olyan információ vagy körülmény, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni?
A megfelelő kérdések és az azokra adott válaszok birtokában jó eséllyel az optimális termék kerül megvételre.
A tanácsadás minőségét a vásárló elégedettsége határozza meg.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.