interton logo

Az esetleges tervezési, modellezési és szimulációs folyamatok után, még mindig lehetnek olyan nyitott kérdések, amelyek indokolhatják, hogy a vásárlás előtt - a beszerzés összegétől függetlenül - meggyőződjünk arról, hogy egy adott berendezés mire képes, mennyire tudja biztosítani azokat a funkciókat és szolgáltatásokat, amelyeket elvárunk.
Ez különösen olyan rendszerek esetén alapvető igény, ahol az üzemeltetés szempontjából kritikus problémát kell megoldani (pl. rossz beszédérthetőség javítása, erős fény melletti vetítés), vagy esetleg korábbi negatív tapasztalatok alapján a vevő szkeptikus a beszerzendő eszközpark megfelelőségét illetően.
Ezekben az esetekben segít a bemutató, amellyel akár egy fix telepítésű, akár egy mobil rendszert is lehet ideiglenesen, de jó közelítéssel demonstrálni.
A demóhoz elengedhetetlen a szakképzet demonstráló személyzet és - a vásárló érdekében - törekedni kell arra, hogy a bemutató feltételei és környezete, körülményei minél inkább megközelítsék a megvásárolni kívánt készülékek végleges használati körülményeit.
Amennyiben a demó lehetőség után még mindig maradt nyitott kérdés, vagy bizonytalanság, a bérbeadási szolgáltatást kihasználva minden információ begyűjthető a döntés meghozatalához.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.