interton logo

A bérbeadási szolgáltatás döntően két esetben lehet hasznos.
Egyrészt az audiovizuális szolgáltató cég számára lehetőséget biztosít olyan rendezvények kiszolgálására, amelyhez nem, vagy ideiglenesen nem rendelkezik a szükséges audiovizuális eszközparkkal. Ebben az esetben, alkalomszerű bérléssel, az audiovizuális szolgáltató cég nagyobb volumenű rendezvényt is el tud vállalni, így nem kell visszautasítania egy adott megrendelést vagy vevőt.
Másrészt egy-egy adott eszköz vagy eszközpark beszerzése előtt - gyakorlatilag a megrendelés összegétől függetlenül - hasznos lehet a majdani vevő számára, hogy valós körülmények között kipróbálja az eszközt vagy rendszert. Lehet szó fix telepítésű berendezésekről vagy szolgáltatók által használt mobil eszközparkról, a vásárlás előtti bérléssel és üzemszerű környezetben történő próbával mindenki meggyőződhet arról, hogy a kiválasztott eszköz optimális választás a feladathoz.
A bérleti feltételek külön szerződésben kerülnek rögzítésre és csak az erre regisztrált partnerek élhetnek ezzel a lehetőséggel.
A bérbeadási szolgáltatás az INTERTON Group országos viszonteladói hálózatán keresztül valósul meg, így biztosítva, hogy a bérlőhöz minél közelebb legyen a bérbeadó.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.