interton logo

Az INTERTON Group számára fontos, hogy támogasson olyan személyeket, szervezeteket, akik önhibájukon kívül szorulnak segítségre, és akik számára könnyebb életvitelt biztosít a támogatás. Az INTERTON Group - a szokásos vállalati ajándékozás körébe tartozó alkalmakkor, az egyébként ajándékozásra fordítandó összeg értékében - a Gyengénlátók Általános Iskolája, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménye és Kollégium (2014), az Igazgyöngy Alapítvány És Alapfokú Művészeti Iskola (2015), a Bátor Tábor Alapítvány (2016), az Egri Mlinkó István Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola és Kollégium (2017), az Addetur Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakiskola (2018) valamint más, hasonló szervezetek számára audiovizuális eszközöket adományoz.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.