interton logo

A QSC Q-Sys™ nem csak hangosítási rendszereknél alkalmazható. Nagy kapacitású központi processzorai lehetővé teszik vizuáltechnikai eszközök, úgymint laptopok, PTZ kamerák, stb. integrálását is, valamint ún. soft-codec alapú (pl. Skype for Business) videókonferencia rendszer kialakítását is. Mindezek mellett a Q-Sys™ integrált vezérlő funkciója révén a teljes audiovizuális rendszer vezérelhetővé válik, beleértve a hangosítástól kezdve a kijelző eszközöket (pl. LCD kijelző, projektor), a teremvilágítást, sötétítést vagy bármilyen más, kívülről vezérelhető rendszert ill. berendezést. A Q-Sys™ fenti funkciói miatt ideális választás konferenciatermek, tárgyalók átfogó audiovizuális rendszereként, így biztosítva a komplex teremintegrációt.

Bővebben: www.qsc.com

A letölthető dokumentum rövid leírása Link a letölthető PDF anyagra
Full line katalógus
Cégtörténet
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.