interton logo

Az IBM alapítóinak egy csoportja 1992-ben hozta létre a Just Add Power-t. A Floridában működő vállalat hírnevét - nevéhez méltóan - az biztosítja, hogy rendkívül egyszerűen használható, professzionális eszközöket gyárt.

A Just Add Power termékei könnyen alkalmazhatóak komplex audiovizuális rendszerek építése és bővítése esetén egyaránt, megoldást nyújtanak sok csatornás, mátrix alapú vizuális tartalmak megjelenítésére, akár nagy távolságok áthidalásával is.

Just add Power termékeket az INTERTON Group 2013 óta épít be saját audiovizuális rendszereibe és forgalmaz kereskedelmi hálózatában.

Bővebben: www.justaddpower.com

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.