interton logo

A dán LED fal gyártó a négy fő felhasználási terület - reklám, információs tábla, színpad, sport - számára gyárt minden igény kielégítő LED falakat. Az Expromo termékei minőségi tartalom megjelenítést garantálnak. A LED panelek összekapcsolási lehetőségeinek csak a képzeletünk szabhat határt, bármilyen kreatív összeállításra lehetőségünk van.

Az Expromo kifejezetten egyedi megrendelések teljesítésével is foglalkozik, a termékeit használók számára 24/7 támogatást biztosít.

2013 óta az Expromo kizárólagos regionális képviselője az INTERTON Group.

Bővebben: www.expromo.eu

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.