interton logo

Az AED cégcsoporthoz tartozó Luxibel brand célja, hogy a világítástechnika területén jó minőség mellett alacsony árszínvonalú termékeket hozzon létre. Egyre szélesedő termékpalettájával méltán veszi fel a versenyt. Termékeik közt megtaláljuk a mozgófejes lámpákat, LED-es stroboszkópokat, LED Par lámpákat, blindereket, valamint LED bar egységeket, melyek akár egysoros 6-os, 12-es egységek, akár 5x5-ös elrendezésűek is lehetnek.

Az INTERTON Group 2017. szeptemberétől a Luxibel kizárólagos magyarországi képviselője.

Bővebben: www.luxibel.com

 

A letölthető dokumentum rövid leírása Link a letölthető PDF anyagra
Full line katalógus
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.