interton logo

A holland vállalat 1993-ban kezdte az alumínium truss-rendszerek gyártását. Mára az Eurotruss egyike az iparág vezető gyártóinak, alumínium rendszereit és kiegészítőit világszerte alkalmazzák. Az Eurotruss eszközei a koncert- és színpadtechnikában professzionális megoldásokat garantálnak.

Gyártmányai között vannak truss rendszerek, tornyok, fedések, emelő rendszerek, színpadelemek és az ezekhez szükséges színpadi kiegészítők.

Az Eurotruss egyedi igények szerint kialakított rendszerek tervezésével és megvalósításával is foglalkozik, így minden megrendelő megtalálhatja a számára megfelelő megoldást, akár fedésre, akár alumíniumrendszerre van szüksége.

Az Eurotruss kizárólagos magyarországi képviseletét, termékeinek forgalmazását és az azokkal kapcsolatos szaktanácsadást 2009 óta végzi Magyarországon az INTERTON Group.

Bővebben: www.eurotruss.com

 

A letölthető dokumentum rövid leírása Link a letölthető PDF anyagra
Full line katalógus
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.