interton logo

A belga Luminex egy olyan úttörő és elismert márka az iparágán belül, amely 2002 óta fejleszt és gyárt rendezvénytechnikai hálózati eszközöket. Termékeik a gerincoszlopai a beton biztos és teljesen redundás hálózat az audio streaming, a valósidejű fény-, és videó vezérlési hálózatoknak.

A cég egyedülállósága abban rejlik, hogy az informatikai eszközeikből álló rendszerek összeállításához nincs szükség informatikai szakemberre.

A Luminex innovatív hálózati switchei kapcsolódási pontként funkcionálnak a különböző vezérlési egységek és végberendezések között. Alkalmazási helyszínek: koncertek, fesztiválok, színházak, vidámparkok, stadionok és óceánjáró hajók. A Luminex termékeit számos nagy projektben használták, mint például a Koppenhágában megrendezett Euróvíziós dalfesztiválon,ahol az előadást vezérlő hálózat a Luminextől került telepítésre. De számos zenész, zenekar világkörüli turnéján, mint Robbie Willams, Muse, Coldplay, illetve a belga Tomorrowland fesztiválon is a Luminex eszközeit használták.

A LUMINEX eszközeit az INTERTON Group 2017-től kizárólagos joggal forgalmazza Magyarországon.


Bővebben: http://www.luminex.be

 

A letölthető dokumentum rövid leírása Link a letölthető PDF anyagra
Product Catalog
LumiSplit Basic
LumiSplit In Depth
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.