interton logo

A német gyártó 1930 óta sikeres résztvevője a hangtechnika világának. Hangsugárzók, erősítők, vezérlők és multiroom megoldások gyártása és ezzel egyidejűleg, folyamatos innováció jellemzi munkájukat.

Termékeik, rendszereik használatával irodaházak, konferenciatermek, intelligens otthonok, közintézmények válnak könnyen kezelhetővé és rendkívül maga színvonalúvá.

Az INTERTON Group 2005 óta forgalmazza és telepíti a WHD termékeiket Magyarországon.

Bővebben: www.whd.de


 

A letölthető dokumentum rövid leírásaLink a letölthető PDF anyagra
Full line katalógus
Cégismertető
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.