interton logo

A 80-as évek elején létrehozott vállalat, melynek székhelye London, professzionális vezeték-nélküli mikrofongyártó. Termékei között megtalálhatóak a kézi, csíptetős és fejmikrofonok. Termékeik a legintenzívebb kihívásoknak is megfelelnek, főként a film-, zene- és színházi alkalmazásokban járnak élen.

A saját kategóriájában piacvezető Trantec célja, hogy kiterjessze a technikai lehetőségek határait, új szintre emelve a vezeték nélküli iparág színvonalát.

A termékeik a szűkebb költségvetéssel bíró otthoni felhasználók és a professzionális minőséget igénylők köreiben is egyaránt kedveltek.

A Trantec eszközeit 2005 óta, kizárólagos joggal forgalmazza Magyarországon az INTERTON Group.

Bővebben: www.trantec.co.uk

 

A letölthető dokumentum rövid leírásaLink a letölthető PDF anyagra
Full line katalógus
Frekvencia táblázat
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.