interton logo

Az 1978-ban alapított, Seattle-ben működő amerikai vállalat elrejthető („láthatatlan”) hangsugárzók gyártásával foglalkozik.

Szélessávú hangsugárzóikkal a belsőépítészet és a dizájn megsértése nélkül, prémium minőségű hangzást érnek el bármilyen felhasználási helyen.

A hangsugárzók széles választéka mellett - napjainkban már - erősítőket, subwoofereket és a telepítéshez szükséges kiegészítőket is gyártanak.

Az elrejthető hangsugárzókat és a gyártó további termékeit az INTERTON Group 2014 óta forgalmazza.

Bővebben: www.stealthacoustics.com

A letölthető dokumentum rövid leírásaLink a letölthető PDF anyagra
Stingray széria
Invisible széria
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.