interton logo

Az amerikai székhelyű Listen Technologies megoldásai között alapvetően vezetéknélküli hallássegítő eszközöket találunk, melyek az információ közlését és megértését segítik, legyen szó akár egy múzeumi túráról, kiállításról, zajos környezetben zajló gyárlátogatásról, vagy bármilyen csoportos eseményről, ahol a tájékoztatást hallaniuk kell, de ide tartoznak a hallássérülteket segítő megoldások is.

A Listen Technoligies eszközei rádió frekvenciás (ListenTALK, ListenRF, ListenPortable), infravörös (ListenIR) és WiFi (AudioEverywhere) kapcsolaton keresztül is kommunikálnak. Utóbbi az AUDIO EVERYWHERE® segítségével képes okostelefonokra küldeni az audio jeleket, így egy költséghatékony és egy meglévő épületben utólagosan is könnyen telepíthető megoldást biztosít.

A Listen Technologies erőt és tisztaságot kölcsönöz a hangoknak, melyek olyan megoldásokkal gazdagítják az emberek életét, amik leküzdik a zajjal és távolsággal kapcsolatos kihívásokat és a halláskárosodással élőknek pontos és személyre szabott hangot biztosít bármilyen beállításban vagy környezetben.

Ezeket a megoldásokat – és a mögöttük álló embereket – annak a mély megértése motiválja, hogy mit jelenthet az emberek számára, hogy nem hallják őket és a hit, hogy mindenkinek képesnek kell lennie tiszta hangokkal kommunikálni.


Bővebben: https://www.listentech.com/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.