interton logo

Az 1986-ban létrehozott római székhelyű olasz vállalat, szórakoztató ipari audiovizuális rendszerek építéséhez szükséges kábelek gyártásával foglalkozik.

Kiterjedt viszonteladói hálózatának köszönhetően, számos országban nyújt a megrendelő speciális igényeihez alkalmazkodó támogatást termékeihez, melyek között hang-, videó- és informatikai kábelek valamint multipin csatlakozók teljes tárházát megtalálhatjuk.

A Link/Eurocable termékeit az INTERTON Group 2012 óta forgalmazza és építi be audiovizuális rendszereibe.

Bővebben: www.linkitaly.com

 

A letölthető dokumentum rövid leírásaLink a letölthető PDF anyagra
Kábel katalógus
Csatlakozó katalógus
Cégismertető
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.