interton logo

Az INTERTON GROUP fejlesztői - Magyarországon egyedülálló módon - 50 éve folytatnak saját audiovizuális kutatási, termék- és szoftverfejlesztési tevékenységet. Ezen tudományos munka keretében létrejövő alkotások IVS márkanéven szabadalmaztatva kerülnek forgalomba Magyarországon és a világ többi országában.

Az IVS Hiperkardiodid Vonalsugárzó jelenleg az audiovizuális világ egyik leghatékonyabb, széles körben felhasználható, kategória-teremtő eszköze, feladata az optimális beszédérthetőség rossz akusztikai körülményekkel rendelkező, visszhangos terekben történő biztosítása.

AZ IVS Vonalsugárzó magyar szabadalom és magyar termék.

Az IVS vonalsugárzó alkalmazása az INTERTON Group rendszerek egyedi minőségének egyik titka.

Az IVS az INTERTON Group harmadik generációs vonalsugárzó családja, elődei a HOK és a VSK szériák.

Az IVS-t 2010 óta forgalmazza Magyarországon az INTERTON Group.


 

A letölthető dokumentum rövid leírása Link a letölthető PDF anyagra
IVS magyar nyelvű prospektus
Interton Felület Sugárzó adatlap  
IVS angol nyelvű prospektus
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.