interton logo

Az 1946-ban alapított norvég gyártó napjainkban a világ minden részén rendelkezik szakmai képviseletekkel, a hangtechnika legtöbb területén jelen van.

Hangsugárzók széles választékát fejleszti és gyártja - a tölcséres kiviteltől, az álmennyezeti hangszórókon át, az oldalfali pro audio hangsugárzókig - az ipari és a hétköznapi felhasználók számára.

Robbanás-biztos környezetbe való, víz alatti és tisztatérben telepíthető hangsugárzóikkal, valamint egyedi termékeikkel (pl. szauna hangsugárzó) kifejezetten speciális igényeket is kielégítenek.

Az INTERTON Group 2008 óta forgalmazza Magyarországon a DNH eszközeit.

Bővebben: www.dnh.no

 

A letölthető dokumentum rövid leírásaLink a letölthető PDF anyagra
Full line katalógus
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.