interton logo

Az amerikai élvonalba tartozó, professzionális hangsugárzó rendszereket gyártó vállalatot 1968-ban alapították. Termékei között egyaránt megtalálhatók az installációs célra kifejlesztett nagy teljesítményű tölcséres, álmennyezeti hangsugárzók, vonalsugárzók és rendszerprocesszorok. Termékpalettájuk igazi különlegessége a kültéri időjárásálló tölcséres R széria, amely nagy hanghűséggel akár 5 KW hangteljesítményt is képes leadni, 140 dB maximális hangnyomást produkálva. A Community név ma már az egész világon egyet jelent az innovációval, a tiszta, erőteljes hangzással, precíz lefedettséggel, és az olyan hangsugárzókkal, amelyek a legszélsőségesebb körülmények között is megállják a helyüket. A Community sportlétesítmény hangsugárzói igen kedvező ár/érték aránnyal, verhetetlen minőséget garantálnak.

Az Community eszközeit 2001 óta, kizárólagos joggal forgalmazza Magyarországon az INTERTON Group.

Bővebben: www.communitypro.com

A letölthető dokumentum rövid leírása Link a letölthető PDF anyagra
Full line katalógus
Cégtörténet
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.