interton logo


Ne félj a pixelektől! - avagy média szerverek fénytechnikusoknak
Az előadáson különböző módokat láthattunk arra, hogyan hozzunk létre médiatartalmakat, s ezeket hogyan rendezzük, menedzseljük a világítás vezérlő rendszerben.
Előadó: Marc Lorenz – High End Systems

Pokoli Dante?
Talán nem véletlen ez a költői cím, hisz anno Dante meglátogatta a poklot, legalábbis költeményében, mi viszont a Dante protokollt néztük meg, s bár sokan pokoli nehéznek tartják, valljuk be, nem az ördögtől való.
Kiváló alkalom volt ez az előadás arra, hogy megismerjük az új Yamaha digitális pultot, a RIVAGE PM7-et és felépítsünk egy olyan hálózatot, melyen nem csak „Dantés” eszközök kommunikálnak. Isteni színjátéknak bátorság lenne nevezni, de reméljük ez a kis utazás a Dantéval mindenki számára tanulságos és élménydús volt...
Előadó: Fekete Gábor - RockportSound

LED technológia, és a szórakoztató ipar fénytechnikai eszközei
Milyen a szórakoztató iparban használt nagy hatásfokú LED-es technológia? Milyen kihívások vannak? Mik az előnyei? Hol tart most ez a technológia? Ezekre a kérdésekre koncentrál az előadás.
Előadó: Markus Farncombe-Fischer – High End Systems

Ne aggódjon, csak szkenneljük Önt!
Hogyan szkennelhetünk, digitalizálhatunk be egy embert? Ha ezzel megvolnánk, mit kezdünk ezzel az információval? Mire jó ez? Mire nem? A technológiának nemcsak szakmai, de etikai határai is vannak. Túl azon, hogy mire vagyunk ma képesek e téren a film és a játék világában, számtalan tipikus és atipikus kérdésre kell megtalálni a saját válaszainkat. Meg kell birkóznunk a bennünk felmerülő félelmekkel.
Előadó: Dániel Rafael Zubán - Photoscan Unit Digic Services

Üdvözöljük a kiterjesztett valóságban!
A sajátos új tér- és hangélményeink mennyire és hogyan befolyásolják viszonyunkat a valóságos fizikai terek és hangok világához? Felmerül a – filozófiában és a művészetben már évszázadok óta jelenlevő – kérdés; vajon a lelkünkben, tudatunkban kialakult élmény oka akkor is létezik, ha csak az élményről van tudomásunk?
Az evolúciós show itt és most, élőben zajlik.
Előadó: Koscsó Ferenc -Pro-Tech Stúdió Kft.

Vasúti hangosítási rendszerek itthon és külföldön
A nyilvános bemondások fontos szerepet töltenek be a közlekedési ágazatban. Az utastájékoztató hangrendszert teljesen más szempontok alapján kell tervezni, mint a színpadi- vagy koncerttechnikát.
Vajon hogyan csinálják ezt a MÁV-nál és mennyiben hasonlít ez a lengyel vagy román vasutakhoz? Erre kerestük a választ előadásunkban.
Előadó: Veszely Balázs – IT.DOT Kft.

Elkísérjük Önt a virtuális valóságba!
A résztvevők gyakorlati bemutatót láthattak: VR, AR - valós idejű animációk háttérvetítéshez játék motorral.
Előadó: Kolostori Gábor - Gábriel Pro Kft.

Múlt, jelen, jövő(!) - Fejezetek egy iskolakomplexum hangrendszerének fejlődéséből, az abakusztól a számítógépig.
Az előadáson esettanulmány keretein belül mutattuk be az American International School of Budapest komplexum hálózati audio rendszerét.
Előadó: Fleischer Zoltán – INTERTON Group

QSC aktív hangsugárzók bemutatója
A bemutatón meghallgattuk a QSC CP és K.2 aktív hangsugárzókat, illetve a KS112 és KS212C aktív mélysugárzókat.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.