interton logo

2016 - Ahová az audiovizuális világ szakemberei és érdeklődői hazatértek

2016. november 9-10-én az Experidance Házban került megrendezésre az V. INTERTON Egyetem, ahol a hang-, fény-, színpad és vizuáltechnika iránt érdeklődőknek szánt előadásokat mutattunk be. Az előadók között az INTERTON Group munkatársai mellett számos hazai és külföldi szakember is ott volt.

Az előadások szünetében a kisteremben az érdeklődők tesztelhették a QSC új passzív hangsugárzó családját, az E sorozatot, illetve a Heil Sound vokálmikrofonokat. A nagyteremben soksávos felvétel segítségével tesztelhették a Yamaha CL, QL és TF keverőpultokat. A High End Systems FullBoar 4 fénykeverő pult egy 65 colos kijelzőre vetített virtuális színpad segítségével volt tesztelhető.

A rendezvény egyik szünetében egy résztvevő ezt mondta: azért szereti az INTERTON Egyetemet, mert olyan, mintha hazajönne. Legyen ez a mottónk a jövőre nézve! A hang-, fény- és vizuáltechnika iránt érdeklődők számára legyen olyan ez a rendezvény évről évre, mintha haza érkeznének. Azt azonban ígérjük, hogy az INTERTON Egyetem alaptézise a jövőben sem változik, vagyis a saját, illetve hazai és külföldi partnereink tapasztalataira támaszkodva hasznosítható tudásanyagot adunk át.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.