interton logo

2015 - Szakmaiság és jó hangulat a GROUPAMA Arénában

Minden évben igyekszünk olyan világújdonságot hozni az INTERTON Egyetemre, amely jelentősen meghatározhatja a következő éveket: 2015-ben a Yamaha RIVAGE PM10 és az EXPROMO LED fala volt ilyen. Örülünk, hogy elsőként mi tudtuk ezek elhozni Magyarországra.

Helyszínként jó döntés volt a GROUPAMA Aréna, hiszen azzal, hogy a komplexum hangosítási rendszerét az INTERTON Group csinálta, szinte minden előadónk azonnal tudott hivatkozni egy-egy eszközre, műszaki megoldásra, ami kéznyújtásnyira volt látható.

És végül, de nem utolsó sorban: láttuk, éreztük, tapasztalatuk, hogy nagyon jó hangulatú volt a rendezvény.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.