interton logo

2014 -  Egyre többen, egyre több felől!


2014-ben, januárban hangzott el az első felénk intézett kérdés: „Idén mikor lesz INTERTON Egyetem?” Két év tapasztalatával a hátunk mögött, arra voltunk kíváncsiak, hogy miként változik majd az érdeklődők köre? Ismét igyekeztünk neves külföldi előadókat, izgalmas témákat, világelső cégeket a programra tűzni. Itt is úgy gondolkodtunk, mint az INTERTON Group ügyeiben szoktunk, hiszen elvünk, hogy a minőség a legjobb ajánlólevél.

Az INTERTON Egyetem harmadik évében több mint 600 érdeklődő vett részt az eseményen.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.