interton logo

Fénytechnikai oktatás

2019 első félévében diákok számára rendezünk oktatási napokat az INTERTON Egyetem Labor keretében. Az OktOpus Multimédia Intézet és a Szent György Média és Informatikai Szakgimnázium tanulói fénytechnikai oktatáson vettek részt az INTERTON Group irodaházában március 22-én.

A résztvevők - többek között - megismerhették a DMX, az Ethernet, és az sACN protokollokat, megtudhatták, hogy egy fényrendszer tervezésének esetén mire kell figyelni az áramfelvétel elosztásánál és milyen eszközöket kell/érdemes egy rendszerbe applikálni, továbbá azok hogyan működnek és mi a szerepük. Az oktatáson a High End Systems és a LIGHT CONVERSE szoftverei voltak segítségünkre.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.